Zen-Liget
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Természetgyógyász kezelések
Zen-Liget Budapest > Kapcsolat

Kapcsolat

Természetgyógyászat

Benő Brigitta – Biorezonancia +36304814097 benobrigi@gmail.com

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karának Dietetika szakán végeztem 2006-ban. A természetgyógyászat felé mindig is nyitott voltam így ez irányban folytattam tanulmányaimat. 2014-ben tettem le reflexológia szakvizsgámat. A Voll diagnosztikával saját problémám miatt kerültem kapcsolatba. 2015 nyarán egyik napról a másikra csalánkiütéses lettem, a háziorvos beutalt allergia vizsgálatra. Az eredmény minden élelmiszerre és pollenre negatív volt ám a kiütéseim megmaradtak napokkal később is. Gyógyszeres kezelésre állítottak volna, de nem éreztem indokoltnak, míg nem tudjuk a kiváltó okot. Ekkor kerültem kapcsolatba a Voll típusú allergia vizsgálattal melynek során kiderült az allergia kiváltó oka: a görögdinnye és az instant kávé. Azonnal elmúltak a kiütések amint nem fogyasztottam az allergéneket, így nem volt szükséges az évekig tartó gyógyszeres kezelés.

Számomra fontos, hogy a betegségek kiváltó okát szüntessük meg, nem elég elnyomni a tüneteket. Ha az autónkon elromlik a fék és ezt jelzi a műszerfalon a lámpa nem az a megoldás, hogy leragasszuk a visszajelző lámpát, inkább megjavítjuk a féket. A betegségek kapcsán sem a tüneti kezelés nyújtja a végleges megoldást. A Voll diagnosztika során a célom az, hogy megtaláljuk a szervezet gyenge pontjait, az immunrendszer hibáit, megtalálni a betegségek valódi okát. Megkeresem a gócpontokat, ahonnan a fertőzések újra és újra előtörnek, megnézem, hogy vannak-e a szervezetben terhelő toxinok, nehézfémek, vegyi anyagok, milyen állapotban vannak az egyes szervek, van-e élelmiszer allergia, por-, állatszőr-, virágpor allergia. A vizsgálat során kiderült problémákra mindig egyéni terápiás tervet készítünk.

Szakterületek:
– Biorezonancia vizsgálat
– Kineziológia
– Meditáció
– Reflexológia

Masszázs

Asztalos Balázs – Masszázs +36707751551 asztalosbalazs87@gmail.com

2014-ben tettem le Angliában a svédmasszőri vizsgát, majd 2019 tavaszán vizsgáztam le itthon mint gyógymasszőr, mert számomra fontos volt, hogy nagyobb anatómiai tudásra tegyek szert, és ezzel is biztosítsam a szakmai felkészültségemet. A gyógymasszőri gyakorlatomat az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben végeztem (ORFI), ahol nagyobb rálátást szereztem a mozgásszervi betegségekben érintett páciensek kezelésében.

Miben tudok segíteni neked a masszázsommal?

• ülőmunka okozta nyak, kar és váll fájdalmak enyhítése
• helytelen tartás okozta derékfájdalom csökkentése
• a gerincoszlop melletti izomzat fellazítása és átdolgozása
• lapockák és csípőhöz környéki izomcsomók kezelése

Szakterületek:
– Svédmasszázs
– Manager masszázs,
– Mélyszöveti masszázs,
– doTerra Aromatouch masszázs,
– Baba-Mama masszázs