Zen-Liget
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED

A kineziológia érzelmi stresszoldó módszer. Izomteszteléssel dolgozunk, ennek alapja az a tény, hogy stressz hatására az izmok elgyengülnek. A tesztelés általában kinyújtott karon történik, ilyenkor figyeljük a különböző kérdésekre az izom általa adott válaszokat.

Ilyen módszerrel tudunk a tudatalattival kommunikálni. Feltárjuk a test energia rendszerében tárolt blokkokat, elakadásokat és egyénre szabott gyakorlatokkal helyreállítjuk azokat.

Kinek ajánlott a módszer?
Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek tud segíteni ez a módszer.

 • Ha blokkoltnak érzed magad valamilyen életterületen
 • Céltalan vagy, nem találod önmagad, a boldogságod
 • Javítani szeretnél kommunikációs készségeiden, kapcsolataidon
 • Tanulási nehézségek
 • Félelmek, fóbiák oldására
 • Allergiáknál
 • Önértékelési zavaroknál
 • Önbizalom hiánynál
 • Félelmek, szorongás, rögeszmék
 • pszichoszomatikus betegségek
 • kialakult tünetek lelki hátterének feltérképezése

A Bert Hellinger nevéhez fűződő család- és rendszerállítás olyan megoldás-orientált terápiás módszer, mely során a nehézségeink mögött rejlő tudatalatti, láthatatlan, rejtett vagy eltitkolt okokat feltárva találunk feloldást problémás élethelyzeteinkre.

Blokkjaid eredhetnek a jelen életedből, vagy múltad bármelyik szakaszából vagy őseidtől sok generációval ezelőttről. Lehet, hogy volt egy kirekesztett személy valahol a családodban, akit vissza kell fogadni, vagy valaki nem kapja/kapta meg a megfelelő tiszteletet, elismerést, vagy nem a megfelelő helyet foglalja el a családban, esetleg egy saját lélekrészed szakadt le valahol “útközben” születésedkor vagy kisgyerekkorodban. Bármi is legyen az, vissza kell állítani a rendet, az egységet, hogy ne legyenek eltolódások, leszakadások, kirekesztések, hogy a megoldatlan ügyek ne ismétlődjenek újra és újra, generációról generációra megkeserítve olyan utódok sorsát, aki talán nem is ismerte azt az illető családtagot.

Az állítások során használom a One Brain kineziológia stresszoldó technikáit, melyek lehetővé teszik, hogy az egész folyamat biztonságos és gyengéd legyen minden résztvevő számára.

Mi történik?
Egy rövid ismerkedő, bevezető és nyitókör után, aki állítani szeretne, kijön mellém és röviden megbeszéljük a csoport előtt az ügyet és az elérendő célt. Ezután izomteszteléssel keresem meg a szükséges információkat, és az állító kiválasztja a segítőket a bizonyos szerepekre – ezt nevezzük képviseletnek -, és beállítja őket a térbe, az ún. morfogenetikus mezőbe. Innentől kezdve a képviselők érezni fogják azt az energiát, amibe beálltak, testi érzetek, gondolatok, mozgás formájában és elindul egy csoportdinamika, amit ez a szellemi mező vezet és én kísérem végig a folymatokat keresve a rejtett blokkokat, a megfelelő megoldásokat a pozitív végkifejlet felé.

Ezzel a módszerrel az ember a saját beszűkült szemléletmódja helyett kívülről és egy magasabb síkról lát rá az aktuális helyzetére, feltárulnak az elfojtott, rejtett érzelmek, kimondódnak ki nem mondott dolgok. Ezáltal nagyobb megértése lesz a miértekre és könnyebb feldolgozni, elengedni a problémákat. Akkor ér véget az állítás, amikor a képviseletben lévők mindegyike megkönnyebbült.

Milyen esetekben segít?
Fizikai tünetek, energiahiány, függőségek, depresszió, félelmek, megmagyarázhatatlan negatív érzések, feltörő rossz viselkedési minták, kapcsolati problémák, elakadások az élet bármilyen területén, ha nem tudod felhőtlenül élvezni, amid van, de szinte bármilyen ügyre alkalmazható.

Az egész folyamat leginkább a gyakorlatban érthető meg és élhető át igazán, ezért szavakkal nehéz leírni, mi és hogyan történik ilyenkor, de bárki által bátran kipróbálható. Bejelentkezés szükséges. Korhatár: 21 év

Meditációs ülések:
Egyéni irányított meditáció, meghatározott témában, általában párkapcsolati-, családi-, egyéb kapcsolati témákban konzultáció+ meditáció kb 60-90 perc. Segít rátalálni különböző elakadásaink valódi okára, lelkünk szimbolikusan tud üzenni a meditáció során.

Csoportos meditáció:
1-1 adott témakört járunk körbe csoportosan, irányított beszélgetéssel egybekötve és ehhez kapcsolódva irányított meditációt tartunk. A cél az, hogy a résztvevők néhány alkalmas gyakorlás után képesek legyenek egyedül, irányítás nélkül is meditatív állapotban megtalálni saját problémáik megoldását.

Önismereti ülések:
Egyéni terápiás módszer, mely segítség lehet arra, hogy jobban megismerd magad, rátalálj az utadra, megtaláld a neked fontos értékeket az életben, visszanyerd az erődet, hitedet, megértsd mi miért történik veled az életben.

Lelki terápiák 
doTerra Aromatouch masszázs12 000 Ft
Kineziológia15 000 Ft
Családállítás (saját állítással)16 000 Ft
Családállítás (segítőként)4 000 Ft
Egyéni önfejlesztő vezetett meditáció (kb 60-90perc)8 000 Ft
Csoportos meditáció 3 000 Ft
Önismereti ülések (kb 120 perc)12 000 Ft

Foglaljon időpontot

  Request a Call back